L-Softin uusi ohjelmisto auttaa sähköpostimarkkinoinnin toteuttamisessa

L-Soft lanseeraa eurooppalaisen ohjelmiston, LISTSERV® Maestron



Tukholma, 23.01.2002 – L-Soft, alansa käytetyimmän postituslistojen hallintaohjelmiston kehittäjä, ilmoittaa lisäävänsä uuden, sähköpostimarkkinointiin suunnatun ohjelmakokonaisuuden LISTSERV®-tuotelinjaansa. Yritys lanseeraa LISTSERV® Maestro - nimellä markkinoitavan, web-pohjaisen sähköpostimarkkinoinnin hallintaan ja seurantaan tarkoitetun ohjelmakokonaisuuden. Tuotekokonaisuus on saatavilla ohjelmistolisenssinä ja siihen on myös integroitu F-Secure Anti-Virus ohjelma.

L-Softin uusin tuote on LISTSERV Maestro, jonka avulla on helppoa toteuttaa vaativimpiakin sähköpostimarkkinointikampanjoita. LISTSERV Maestron pääominaisuuksia ovat markkinointikampanjan luominen ja hallitseminen, sekä ns. tracking- eli jäljitystoiminnot ja erilaiset raportointimahdollisuudet.

LISTSERV Maestro ohjaa markkinoijan askel askeleelta koko kampanjanlaadintaprosessin läpi. Sen avulla luodaan viesti, jaetaan vastuualueet työryhmälle, valitaan kohderyhmän osoitetiedot, testataan ja ajoitetaan kampanja sekä seurataan kampanjan tuloksia. Raportointimahdollisuuksien avulla voidaan mitata niin itse viestien kuin viesteihin sisällytettyjen URL-linkkien avaustiheyttä. Raportointitietoja voidaan myöhemmin muokata esim. Microsoft Excel - ohjelmalla.

LISTSERV Maestrossa on myös otettu huomioon tietoturvallisuus. LISTSERV -ohjelmistoon yhdistetty F-Secure Anti-Virus tarkistaa jokaisen ohjelman kautta lähetetyn sähköpostiviestin liitteineen ja suojaa täten listoja haitallisilta tietokoneviruksilta. Mikäli sähköpostiviesti sisältää viruksen, LISTSERV Maestro estää kyseessä olevan viestin levittämisen.

"Yritykset ovat yhä enenevässä määrin siirtymässä sähköpostin käyttöön asiakassuhteensa hoidossa ja kotisivujensa esilletuonnissa.", sanoo Outi Tuomaala, L-Softin varatoimitusjohtaja. "Kampanjointi sähköpostitse johtaa kustannussäästöihin, etenkin käytettäessä LISTSERV Maestron kaltaista ratkaisua, jolloin yritykset voivat luoda markkinointikampanjansa itse. Osa syntyneistä säästöistä voidaan luonnollisesti siirtää asiakkaiden eduksi entistä tarkemmin kohdennettujen markkinointiviestien muodossa."

LISTSERV Maestron avulla voidaan parantaa sähköisen markkinointikampanjan suunnittelua, toteutusta ja tehokkuutta.

"Tunnettu totuushan on, että tarkasti kohdistettuun, luvanvaraiseen, markkinointiin panostavat yritykset saavuttavat parempia tuloksia niin asiakassuhteensa hoidossa kuin markkinointikampanjoidensa tuloksissakin," lisää Tuomaala.

Ensimmäiseksi markkinoille tulee LISTSERV Maestron Unlimited -lisenssi, joka soveltuu erityisesti laajamittaisiin markkinointikampanjoihin. Kevään aikana LISTSERV Maestrosta on saatavilla myös kaksi pienempää lisenssipakettia. LISTSERV Maestron toiminnot lisätään myös L-Softin ulkoistamispalveluihin.

LISTSERV Maestron ominaisuuksia

  • Vastaanottajien viestinavaustiheyden (open up rate) määritys
  • Viestissä olevien linkkien (URL) avaustiheyden (click through rate) määritys
  • Useita yksityisyyden suojaavia jäljitysmahdollisuuksia
  • Viestien yksilöintimahdollisuus tietokantayhteyden avulla
  • Reaaliaikaiset raportointimahdollisuudet
  • Jäljitystiedot muokattavissa ja siirrettävissä Excel -tiedostoiksi
  • Mahdollistaa sähköpostiviestien lähettämisen niin teksti- kuin HTML-viestinä, tai molempien yhdistelmänä
  • Soveltuu niin graafisten-, audio-, video- kuin muidenkin tiedostojen liittämisen
  • Mahdollistaa kampanjoiden osatehtävien ja vastuun jakamisen työryhmälle
  • Kampanjapostitukset mahdollista ajoittaa halutulla tavalla
  • Käsittelee virheelliset ns. bounce-viestit
  • Estää tietokoneviruksia sisältävien viestien postituksen F-Secure Anti-Virus ohjelman avulla

L-Soft

L-Soft on sähköpostilistaratkaisuiden ja -palvelujen kehittämiseen erikoistunut yritys. Vuodesta 1994 L-Soft on ollut alansa edelläkävijä. L-Softin teknologia on räätälöity kaupalliseen käyttöön, tarjoten joustavia, luotettavia ja skaalautuvia ratkaisuja yrityksille ja yhteisöille. Päätuotetta LISTSERV®:iä käytetään uutiskirjeissä, keskustelulistoissa sekä yksilöidyissä sähköpostilähetyksissä. Asiakkaina ovat monet tunnetut yritykset ja organisaatiot, mm. AOL, British Airways, Deutsche Bank, FUNET ja Tampereen yliopisto. Kaiken kaikkiaan L-Softin ratkaisuja käyttää maailmanlaajuisesti noin 2500 asiakasta.






LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu