L-Soft erbjuder återförsäljarpriser till alla kunder

Kunder kan själv välja om de behöver och vill betala för account management tjänsterStockholm, 12 september 2008 – L-Soft, ett av världens ledande företag inom program för hantering av e-postlistor, öppnar idag en beställningstjänst med återförsäljarpriser för allmänheten. Den nya tjänsten, L-Soft Direct, riktar sig till kunder som redan är bekanta med L-Softs LISTSERV produktlinje och är beredda att avstå från traditionella account management tjänster i utbyte mot återförsäljarrabatter.

– L-Soft Direct är till försäljning vad opt-in, det vill säga samtycke, är för marknadsföring. Våra kunder kan nu välja om de vill ingå i en account management relation och få uppföljningssamtal, säger Eric Thomas, VD på L-Soft. Skillnaden med marknadsföringen är att L-Soft Direct ger kunden en rabatt om den inte optar in för ytterliga säljtjänster, tillägger han.

Kunderna får samma rabatt som en auktoriserad återförsäljare för beställning av samma årliga volym av produkter och tjänster från L-Soft Direct samt en extra premie, vanligtvis en fri licensuppgradering. Premien ersätter gratis demolicenser som ges ut till auktoriserade återförsäljare.

Den enda begränsningen är att sedvanliga account management tjänster inte är tillgängliga från L-Soft Direct. Kunder som behöver produktdemonstrationer, skräddarskydda upphandlingar, fri teknisk konsultation och liknande bör välja den vanliga försäljningskanalen.

L-Soft Direkt inköp kan beställas endast från återförsäljarenheten på L-Softs huvudkontor. Om du vill veta mer om L-Soft Direkt produkter, rabatter och premier besök:
http://www.lsoftdirect.com

Läs historien bakom L-Soft Direct:
http://www.lsoftdirect.com/direct/story.asp

Mer om L-Soft

L-Soft, som grundades 1994, specialiserar sig på e-postlistteknologi för nyhetsbrev, diskussionslistor samt opt-in e-postmarknadsföring. L-Softs flaggskeppsprodukt, e-postlisthanteraren LISTSERV®, har använts sedan 1986. Idag har LISTSERV e-postlistorna mer än 100 miljoner prenumeranter världen över. År 2008 markerar 15-årsjubileet för dubbel opt-in funktionen. L-Soft har kontor både i Europa och USA. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu