L-Soft integrerar e-post med andra sociala medier

L-Softs nya LISTSERV Maestro 5.0 ger ökad valfrihet för samtyckesbaserad e-postmarknadsföring för alla kompetensnivåer i en och samma produktStockholm, 15 december, 2011 – L-Soft, ett pionjärföretag inom program för hantering av e-postlistor, lanserar idag en ny version av sin e-postmarknadsföringsprodukt, LISTSERV® Maestro, för att underlätta arbetet med e-postutskick på alla nivåer, både för nybörjare och erfarna e-postmarknadsförare. E-post är en grundläggande kommunikationskanal idag men vanliga e-postprogram räcker inte till för att sköta e-postmarknadsföring med samtycke på ett effektivt sätt. E-postmarknadsföring tillämpar sig bäst genom att etablera och vårda långsiktiga relationer och därför behöver företag och organisationer av alla storlekar flexibla verktyg till hjälp.

L-Softs LISTSERV Maestro version 5.0 introducerar två olika användargränssnitt – bas och avancerat. Oerfarna användare kan välja ett enklare gränssnitt med de allra viktigaste funktionerna medan proffsanvändare har tillgång till alla avancerade möjligheter och kan till exempel koppla ihop LISTSERV Maestro med egna databaser för mottagaranpassade utskick. Nytt är även möjligheten att kunna integrera e-postkampanjer med andra typer av sociala medier för att nå mottagare hur de än föredrar att ta del av kommunikationen. Prenumeranter kan också dela med sig av innehållet på ett enkelt sätt genom sina egna sociala nätverk.

– E-postlistor och communities har haft en stark social och interaktiv prägel från början, säger Eric Thomas, L-Softs grundare och VD, som uppfann LISTSERV, den ursprungliga e-postlisthanteraren 1986. Som det första sociala mediet på nätet har e-post och e-postlistor en lång historia av att bilda långvariga och djupa sociala band. Idag är det till stor nytta att integrera e-post med de andra, nyare sociala medierna. De kompletterar varandra väl.

Ett alternativ till webb- och molntjänster är att sköta e-postmarknadsföringskampanjer i egen regi speciellt när känslig kunddata hanteras och integreras i samtyckesbaserade utskick. LISTSERV Maestro är tillgänglig både som en nedladdningsbar produktlicens eller som en tjänst över webben och ger maximalt stöd för e-postmarknadsföring så att företag kan testa, genomföra, följa, analysera och förbättra sina framtida e-postutskick.

Kommunikationsplanering och e-postkampanjer kräver ofta olika kompetenser i olika steg. LISTSERV Maestro tillåter flera personer att jobba samtidigt med en och samma kampanj. Programmet ger även möjligheten att arrangera e-postkampanjer i olika mappar på ett enkelt sätt genom dra-och-släpp funktionen, vilket också underlättar uppföljningen och kampanjjämförelser efteråt.

L-Soft förespråkar samtyckebaserad e-postmarknadsföring och givetvis stödjer alla L-Softs produkter och tjänster både opt-in och dubbel opt-in. LISTSERV Maestro har även en ny funktion som säkerställer att en prenumerant som har avprenumerat sig inte kan läggas tillbaka på e-postlistan av misstag när nya adresser importeras i systemet. Det är bara personen själv som kan återprenumerera sig.

För mer information om e-postmarknadsföringsprogrammet LISTSERV Maestro och dess nya funktioner, vänligen besök:
http://www.lsoft.com/products/maestro_50.asp

Mer om L-Soft

E-postlistteknologiföretaget L-Soft grundades 1994 och specialiserar sig inom program och tjänster för nyhetsbrev, diskussionslistor samt e-postmarknadsföring med samtycke. L-Softs flaggskeppsprodukt, e-postlisthanteraren LISTSERV®, utvecklad av Eric Thomas, har använts sedan 1986. Idag finns LISTSERV e-postlistor och miljontals prenumeranter världen över. År 2011 markerar 25-årsjubileet för L-Softs huvudprodukt LISTSERV. L-Soft har kontor i både Europa och USA. Huvudkontoret ligger i Sverige.

För mer information, vänligen kontakta:

L-Soft Sweden AB
Outi Tuomaala
+46-8-50709911
https://www.lsoft.com/contact/econtact.asp?id=pressinfo


LISTSERV is a registered trademark licensed to L-Soft international, Inc.

See Guidelines for Proper Usage of the LISTSERV Trademark for more details.

All other trademarks, both marked and unmarked, are the property of their respective owners.


Menu